Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: New Post Notification Icons

  1. #1

    New Post Notification Icons

    When I view LTG, the "new post" icons on the front page change color when the marked forum has new posts. When I click to enter that forum, it looks as id every post has been read, even though that's not the case. Yes, I've cleaned my cookies, history, and everything in-between and it keeps happening.

    This is happening on three different browsers on multiple computers so I don't think it's a cookie/browser/normal problem, and it's only happening to me on LTG.

    Anyone else having this issue?
    1970s: [ S70 ]
    1980s: [ BB | X79-3 | 2x X80 | X100 | S270 | S281 | 2x S284 | S285? | S300AD ]
    1980s: [ X82 | Detonator | Liberator Elite | 2x Nightbirds ]
    1990s: [ 2x S100 | X170 | X170T | SB602F | SF IV | SF V | BB | NB I | NB Dlx ]
    2000s: [ SF IV | BB-90 ]
    2010s:
    [ NS BB ]
    Amps: [ G300 | G500 | G600 ]

    My Blogs: GADsGuilds.com | Blog | Cozy Tales

  2. #2
    Yes new posts are not highlighted . Itís been going on for a week or so maybe longer ?

  3. #3
    Quote Originally Posted by Rayk View Post
    Yes new posts are not highlighted . It’s been going on for a week or so maybe longer ?
    Couple of months for me.
    1970s: [ S70 ]
    1980s: [ BB | X79-3 | 2x X80 | X100 | S270 | S281 | 2x S284 | S285? | S300AD ]
    1980s: [ X82 | Detonator | Liberator Elite | 2x Nightbirds ]
    1990s: [ 2x S100 | X170 | X170T | SB602F | SF IV | SF V | BB | NB I | NB Dlx ]
    2000s: [ SF IV | BB-90 ]
    2010s:
    [ NS BB ]
    Amps: [ G300 | G500 | G600 ]

    My Blogs: GADsGuilds.com | Blog | Cozy Tales

  4. #4
    Iím seeing new post properly highlighted now ... huh

  5. #5
    I have not been having this problem. The new posts are highlighted as usual. I use a Mac desktop. Maybe it is a settings issue. A problem that I run into sometimes, is that I'll open LTG during the day, read a few posts and then log out. When I log back in later that same day all the the new posts... the ones I've read and the ones I haven't yet read, are all lowlighted. So I have to try and remember where I was... which is difficult enough for me to do in life in general!

    Bill

  6. #6
    I opened up safari this morning I keep the tabs open and I opened up the acoustic section everything was highlighted .

    I read a few of the newly highlighted threads and returning to the main acoustic board the threads not read stayed highlighted.

    I jumped over to the miscellaneous board and nothing was highlighted so back to the acoustic board and it was now the same .

    I checked settings nothing in there for this unless I missed it .

    Iíll check one other thing on my end to see if it changes .


    I closed safari down then restarted , FS showed no new posts though there was .

    Acoustic showed no new or unread highlighted

    Miscellaneous showed two new threads my post here and one other . So maybe we just never noticed ? Itís just highlighting fresh posts from our last visit and even though we did not read them the little spy bots that be know we stopped by so it assumes we read or seen the all the posts ???
    Lol
    More coffee !!!
    Last edited by Rayk; 12-07-2017 at 11:03 AM.

  7. #7
    Super Moderator fronobulax's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Central Virginia, USA
    Posts
    14,232
    Blog Entries
    9
    I log into LTG. The threads with posts I have not read have the topic text in bold and an indistinguishably different version of the icon indicating unread posts.

    Any forum action that has the word "New" in it has not worked satisfactorily for me for at east a year. This is unlike my experience on a different board running a different version of the VB software where "New" commands work as expected.

    I'm am not sure what you call a nNw Post Notification icon :-(
    Quote Originally Posted by mgod View Post
    What he said.

    '67 Starfire I Bass (Cherry)
    '71 JS II Bass (Walnut)
    '82 B-50 Acoustic Bass (Natural)
    '87 Pilot (Black)
    '13 Newark Street Starfire Bass (Cherry)
    '16 Betts Bass "Walnut Bottom"

    LMG I, II, III

    This space available.

  8. #8
    "Unread Posts" would probably be a better name.

    When I look at the front page, I see this. The grey icon means no new messages. The blue means new messages or unread messages.




    I then click on the Miscellaneous Forum because there are new messages (in this thread, in fact), where I see this:





    The grey icon to the left of this thread (New Post Notification Icons) should be blue like the one on the previous page.

    Holy crap - I just realized that they are updating, but they're different! On the front page, grey means unread, while it appears that inside the forum, grey means read. That is messed up. The change in user interface between "front page" and "within a forum" is inconsistent.
    1970s: [ S70 ]
    1980s: [ BB | X79-3 | 2x X80 | X100 | S270 | S281 | 2x S284 | S285? | S300AD ]
    1980s: [ X82 | Detonator | Liberator Elite | 2x Nightbirds ]
    1990s: [ 2x S100 | X170 | X170T | SB602F | SF IV | SF V | BB | NB I | NB Dlx ]
    2000s: [ SF IV | BB-90 ]
    2010s:
    [ NS BB ]
    Amps: [ G300 | G500 | G600 ]

    My Blogs: GADsGuilds.com | Blog | Cozy Tales

  9. #9
    I get Blue , Red , and they have subject title in Bold text , thatís what been messing up on my end as new responses should indicate a new response or new thread ...... ?

    Anyway some times new responses donít show the bold text of the tread and sometimes it does lol .

    I never really paid attention to the icon colors as Iím slightly shade color blindish haha .

  10. #10
    I Think the forum software's got something not right. Might need a DB table cleaning (or whatever VB calls is) or the cache needs some attention or something.
    1970s: [ S70 ]
    1980s: [ BB | X79-3 | 2x X80 | X100 | S270 | S281 | 2x S284 | S285? | S300AD ]
    1980s: [ X82 | Detonator | Liberator Elite | 2x Nightbirds ]
    1990s: [ 2x S100 | X170 | X170T | SB602F | SF IV | SF V | BB | NB I | NB Dlx ]
    2000s: [ SF IV | BB-90 ]
    2010s:
    [ NS BB ]
    Amps: [ G300 | G500 | G600 ]

    My Blogs: GADsGuilds.com | Blog | Cozy Tales

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •