Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26

Thread: Updates

  1. #1
    Administrator dklsplace's Avatar
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    West Michigan
    Posts
    3,214
    Blog Entries
    3

    Updates

    I was able to run the latest security update this morning. Open registrations are now enabled.

    Yes, I see some of the previous customizations have been effected, but functions should be the same. We'll get things back soon.

  2. #2
    Quote Originally Posted by dklsplace View Post
    I was able to run the latest security update this morning. Open registrations are now enabled.

    Yes, I see some of the previous customizations have been effected, but functions should be the same. We'll get things back soon.
    Woo-hoo! :D

  3. #3
    Senior Member SFIV1967's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Bavaria / Germany
    Posts
    8,820
    Advanced Search doesn't work currently: "
    Warning: Declaration of vBForum_Item_SocialGroupMessage::getLoadQuery() should be compatible with that of vB_Model::getLoadQuery() in ..../packages/vbforum/item/socialgroupmessage.php on line 261"
    Ralf

  4. #4
    Smilies seem to be not working. What's the point of posting! ;(
    Chris
    ---
    '56 A-50, '57 CE-100, '60 X-150, '61 M-20, '62 F-20, '64 S-50 Jetstar, '64 Mark II, '65 SFIV, '71 S-90, '75 F-112, '75 Mark IVp, '81 M-80,
    '82 S-275, '86 T-250, '88 Detonator, '93 X-500, '97 Bluesbird, '99 F-30, '16 NS S-200 Thunderbird
    '54 Masteramp, '60 99j, '63 200-S, '66 Thunderbass, '69 Thunderstar, '92 G-500
    Acorn House
    '08 Parlor, '10 Butternut Deuce, '13 Rounder, '14 Kulakeiki

    '94 G&L Legacy
    '03 Elder Lute
    ---
    http://acornhouseworkshop.com/

  5. #5
    Super Moderator chazmo's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Massachusetts
    Posts
    13,406
    The LTG ribbon (with the logo) at the top of the page seems to be missing.
    Quote Originally Posted by Neal
    I am going to hang onto this little F-20 and play it as a reminder that life is sometimes rough, but it doesn't necessarily mean that the damage you accrue along the way defines who you are.
    Quote Originally Posted by marcellis
    Growing old is a bitch.
    Guild 12-strings:
    1978 G-312NT (Westerly) - "Franzz",
    1994 JF-30-12Bld (Westerly),
    2006 F-512 (Tacoma),
    2010 F-212XL STD (New Hartford) - "Connie"
    2014 Orpheum 12 OOO SHRW (New Hartford)

    Non-Guild 12s:
    1970 Martin D-12-20
    1980 Ibanez AW-75 (Series I)
    1984 Taylor 655

  6. #6
    Senior Member killdeer43's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Northwest Washington on the Salish Sea
    Posts
    21,241
    Quote Originally Posted by chazmo View Post
    The LTG ribbon (with the logo) at the top of the page seems to be missing.
    Looks kind of sad, doesn't it?

    Joe
    "Just give me one extra season, so I can figure out the other four."

    Westerly:
    '75 D35
    '76 F112-6
    '94 D4-12

    Other:
    Seagull S6

  7. #7
    Senior Member Bikerdoc's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Wapakoneta, Ohio
    Posts
    2,442
    Ya know, the host company is ultimately responsible for all the B.S. that happens on websites and forums. The Php packages are usually separate from the host though sometimes a host, such as Hostgator, my provide a download with their hosting package. Not a real pute genius here but Security updates from Php packages aren't necessarily compatible and may conflict with the hosting packages.

    I have a website and I don't have a guestbook because I can't control hackers through the guestbook. Inevitably they find a way in. I also have a forum (Php package) but I do not do Phpp security updates; mostly because I don't know what the heck I'm doing and when I have tried to update everything just got messed up. Some things work in IE and some things work in Firefox. If there was a way to completely delete the forum without losing everyone and then plugging in the updated version that seems like it would be the best way to go. But like I said, I'm not IT savvy. So why do I get so p.o.'d if I'm the one at fault? LOL

    Peace and good luck with this
    Doc-Living in the twilight in West Central Ohio. Red hair and black leather; my favorite color scheme.
    D25
    D15
    Peace

  8. #8
    Quote Originally Posted by AcornHouse View Post
    Smilies seem to be not working. What's the point of posting! ;(
    use these for now: http://www.letstalkguild.com/ltg/sho...-icons-smilies
    Last edited by GuildFS4612CE; 11-15-2013 at 11:26 PM.

  9. #9
    Senior Member SouthernSounds's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    El Monte, Chile
    Posts
    1,327
    Hi Folks,

    Just checking if it is not only me: did we lose now the LTG banner at top of the page and smilies's functionality completely?

    All the best,
    B.

    P.S. BTW, "Reply With Quote" is not working for me either: before, it enabled me to reply on the "Quick Reply" box. Right now, I have to press the button two times, the first time it doesn't work and on the second one, it takes me to the "Advanced Reply" window. Just saying, not complaining. Thank you, as always, Don!
    Last edited by SouthernSounds; 11-21-2013 at 07:06 PM.
    Bruno

    Louise: 1993 - DV52 NT

    "I have nothing against the progress, but when death progresses, I prefer to live Indian" - El Patara, Arak Pacha


  10. #10
    Senior Member adorshki's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Sillycon Valley CA
    Posts
    20,254
    Quote Originally Posted by SouthernSounds View Post
    Hi Folks,

    Just checking if it is not only me: did we lose now the LTG banner at top of the page and smilies's functionality completely?

    All the best,
    B.
    In a word, "yes".

    Quote Originally Posted by SouthernSounds View Post
    P.S. BTW, "Reply With Quote" is not working for me either: before, it enabled me to reply on the "Quick Reply" box. Right now, I have to press the button two times, the first time it doesn't work and on the second one, it takes me to the "Advanced Reply" window. Just saying, not complaining. Thank you, as always, Don!
    THAT one sounds like it may be a peculiarity of your browswer/OS when interacting with the site, maybe also complicated by your current geographic location and the internet routing to get to the host.
    a "Slightly educated wild-a--ed guess" on my part.
    When the site was first "inaugurated" it took a while for the smileys to get enabled, so personally I'm assuming a little patience will be rewarded, at least I definitely hope so.
    Al
    "Time May Change the Technique of Music But Never Its Mission " - Rachmaninoff
    My 1st Guild: '96 Westerly D25NT "Hally" (10-31-96 stamped on heelblock)
    #2: '01 Westerly F65ce "Blondie"
    #3: '03 Corona D40e Richie Havens "Richie"
    All bought new!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •